Коалиция ГЕРБ - СДС  откри предизборната си кампания в Пловдив. Членовете

...
Коалиция ГЕРБ - СДС  откри предизборната си кампания в Пловдив. Членовете
Коментари Харесай

ГЕРБ - СДС дадоха старт на кампанията си в Пловдив и заявиха: Ще ни върви по вода

Коалиция ГЕРБ - СДС  откри предизборната си акция в Пловдив. Членовете на партията дефинираха дъжда, завалял под тепетата преди старта като добър знак и си пожелаха да им върви по вода. Стартът на акцията бе даден в 11:00 часа пред предизборния пункт на партията на Главната до общината.
Прочетете още
На събитието участваха кметът на Пловдив Костадин Димитров, проф. доктор Даниела Дженева, районните кметове на града, претендентът за евродепутат Андрей Ковачев, някогашният ръководител на столичния общински съвет Георги Георгиев, Деница Николова някогашен зам.- министър на районното развиване и благоустройството и други членове и симпатизанти на партията.

„ Много ми е прелестно алегорично да открием старта на акцията в Пловдив. Изключително съм удовлетворен за това, че лидерът Бойко Борисов, който за поредна година е първи в нашата листа. Имаме и Дани Дженева, която е представител на културната общественост в града. Знаете отбор „ Тракия ”, който един от най-големите ансамбли в България и аз мен е изключителна чест да е в нашата листа. Кампанията ще бъде позитивна с съответни цели, съответни стратегии. Това очаквайте от нас ”, съобщи градоначалникът.



Професор Даниела Дженева съобщи, че за нея гласуваното и доверие е огромна чест, като показа, че главен приоритет за нея ще бъде с изключение на да доразвие традицията, по която се работи години наред в областта на културата в Пловдив. Смята, че е пристигнало време страната да се приближи към общините, тъй като има потребност от методики за финансиране и за подкрепяне на общинските културни институции.

 „ Да си пожелаем на добър час. Очевидно ще ни върви по вода, нека тази акция бъде такава, каквато ние предвиждаме с положителни послания, с показване на акцията на ГЕРБ, която е стратегия за ръководство, а не просто предизборна. С съответно изписани задължения, инфраструктура, извънредно значимата роля на върховенството на закона. Зад мен има докторанти, студенти по право, обичайно мощно наличие юридическо имаме ”, уточни пък някогашният ръководител на столичния общински съвет Георги Георгиев.



Деница Николова,  някогашен зам.- министър на районното развиване и благоустройството показа, че нейната задача постоянно е била да трансформира образа на градовете и обитаемоте места в страната, и доста се радва, че може да се включи в този развой и във вторият по величина град в страната.

Кандидатът за евродепутат Андрей Ковачев благодари за положителното съдействие и за другарството с кмета и общинските съветници на ГЕРБ.

„ Първо желая да благодаря за положителното съдействието, за другарството с кмета, с общинските съветници от ГЕРБ, с моите сътрудници от българския парламент и претенденти за членове, тъй като извънредно значимо е съдействието сред локалната, националната власт и представителите на България в европейските институции. Само когато съдействието е на равнище и синхронизираме дейностите ни ще имаме триумф, застоя от последните три години би трябвало да бъде прекратен ”, съобщи Ковачев.

Кметът на регион „ Централен ” Георги Стаменов също показа, че това ще бъде една положителна акция, заредена с подплатени обещания.



„ Всеки пловдивчанин вижда, че когато ГЕРБ поеме ангажимент, той се осъществя. Фактите са на разположение. Можем га приказваме за Римския стадион, за Градската градина, за Цар- Симеоновата градниа и още доста места. Всичко това ни построява като самочувствие на пловдивчани и е реализирано при управлението на ГЕРБ. Затова с номер 22 на 9 май чакаме поддръжката, с цел да продължим развиването на нашия прелестен град ”, съобщи Стаменов.





ГЕРБ е с номер 22 в бюлетината за изборите на 9 юни. 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение! 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР